PvdA West maakt speerpunt van Witte de Withstraat bij gemeenteraadverkiezing

De PvdA in Amsterdam West heeft een een veilige en groene Witte de Withstraat tot een van de 3 speerpunten gemaakt voor de Baarsjes, bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De andere 2 speerpunten zijn een strengere aanpak van coffeeshops die overlast veroorzaken en betere bescherming van huurwoningen.

1551652_592563250813201_1906250872_n

 

Speerpunten per stadsdeel

Dit blijkt uit de verkiezingswebsite, waar op postcode kan worden gezocht naar specifieke speerpunten per stadsdeel. In 2017 was de PvdA al, samen met leden van D66 en Groen Links, betrokken bij het vormgeven van een nieuw ontwerp voor de straat.

 

Vragen gesteld

Dat de Pvda deze punten serieus neemt, blijkt uit de raadsvragen die de fractie vorige maand indiende over de overlast die de coffeeshop op het Witte de Withplein veroorzaakt.

Een gedachte over “PvdA West maakt speerpunt van Witte de Withstraat bij gemeenteraadverkiezing

  1. N.Meijer

    Ik ben verbaast en ook weer blij, dat men wat wil gaan doen. Deze partijen zijn wel gedraaid wat de koffieshops betreft. Hopelijk is het geen actie om stemmenwinst te verkrijgen. Er is al zoveel beloofd maar na de verkiezingen zie je niemand en hoor je niemand meer. Ik mis nog iets, er zijn vele mensen die halverwege de straat wonen en met grote moeite naar lijn 7 kunnen lopen. Kijkt u ook hier naar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s